Programové tipy HBO & HBO GO na Listopad

Největší seriálovou premiérou je bezesporu druhá řada Jeho temné esence. Dobrodružné fantasy zfilmované na motivy úspěšné knižní série se vrací v plné síle. Seriál vznikl v koprodukci HBO a BBC a druhá řada slibuje ještě napínavější děj, skvělou výpravu a samozřejmě kouzla a paralelní světy. Premiéra druhé řady už 17. listopadu na HBO a HBO GO.

Nedělní filmové premiéry na HBO:

Velké šéfky (1. 11.) Bláznivá komedie s Tiffany Haddish, Rose Byrne a Salmou Hayek

Ježek Sonic (8. 11.) Jeden z nejúspěšnějších filmů roku 2020. Nejrychlejší (modrý) ježek na světě a proti němu Robotnik v podání Jima Carreyho.

Joker (15. 11.) Jeden z nejlepších filmů roku 2019 s oscarovým Joaquinem Phoenixem nabízí neopakovatelný a mrazivý zážitek.

Stehlík (22. 11.) Filmové drama natočené na motivy úspěšného románu spisovatelky Donny Tartt s úžasným hereckým obsazením. Ansel Elgort, Nicole Kidman a Jeffrey Wright.

Co se týče dalších nových seriálů, vaší pozornosti by neměly uniknout následující tituly:

Novinka z produkce HBO MAX s názvem Letuška (The Flight Attendant). Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco z Teorie Velkého Třesku) se probouzí ve svém hotelovém pokoji se strašnou kocovinou a vedle ní leží mrtvola. Vzhledem k tomu, že si nepamatuje, co se dělo před pár hodinami, začne poněkud panikařit. Premiéra 27.11. a uvedeme hned první tři epizody (a stejně tak každý další čtvrtek).

Další zajímavý seriál, který by vám neměl uniknout je 30 stříbrných (30 Coins) z produkce španělského HBO (od 29.11. na HBO GO). Jedná se o unikátní počin, jde o první evropský horor z produkce HBO. Příběh pojednává o prokletých 30 stříbrných, který byly vyplaceny Jidáši Iškariotskému za zradu Ježíše Krista. Abychom neopomněli i rumunskou HBO produkci, tak dejte určitě šanci novému seriálu Špinavý prachy (Tuff Money), seriál byl uveden letos na festivalu Serial Killer v soutěžní sekci. Oblíbený motiv přepadení v podání dvou techniků dopravní signalizace, kteří chtějí vyloupit obrněný vůz s hotovostí. To vše s pořádnou dávkou humoru od 22.11. na HBO GO.

Poslední seriál, na který bychom vás rádi upozornili je Sektor (Industry), který opět pochází z produkce HBO a BBC. Skupina ambiciózních dvacátníků se pokouší vybojovat své místo ve světě mezinárodních financí a to vše pod taktovkou oblíbené režisérky Leny Dunham (Girls, Campaing). Seriál má premiéru 10. 11. na HBO a HBO GO.

Vaší pozornosti by neměly uniknout ani následující dokumenty – TRANSHOOD; WELCOME TO CHECHNYA; CRAZY, NOT INSANE; MURDER ON MIDDLE BEACH.

Více informací naleznete na www.HBOGO.cz.

You may also like...