Na jaké filmové novinky se můžeme těšit ještě toto léto? | Editorial

Léto je už dávno v plném proudu, ale stejně jako s absencí teplého počasí je to i s filmovými novinkami v kinech. A tak není divu, že to s čísly návštěvností jednotlivých titulů není žádná velká hitparáda…

Co v kinech aktuálně běží

Čerstvou novinkou, která právě běží v kinech, je film Jak býti dobrou ženou, také celovečerní animované dobrodružství Scoob! Zhlédnout stále můžete i 3BOBULE, dokument MEKY, LASSIE SE VRACÍ, ale také německou komedii TÉMĚŘ DOKONALÁ TAJEMSTVÍ od tvůrců „Fakjů pane učiteli“. A já přidám i jeden osobní tip na velmi zajímavý film, jenž odstartoval těsně před koronavirem: GENTLEMANI.

Od 23. července se v kinech můžete podívat na film HAVEL

Na jaké novinky se můžete ještě v létě těšit?

Od 23. července se v kinech můžete podívat na film HAVEL. Dále potěšíme rodiče s dětmi, protože do kin zamíří rodinný animovaný film Vzhůru za sny a také Velká dobrodružství malé pandy. Na konci léta přijde i rodinný dobrodružný film MULAN od Disneyho a nebude chybět ani romantická komedie Vzpomínky na Itálii či akční thriller TENET. Na ostatní zajímavější filmové novinky si musíme počkat bohužel až do září… Já se těším na film KINGSMAN: První mise.

Už od 17. července „přiskakuje“ každý pátek na HBO GO další film s tematikou Star Wars.

Absenci filmových novinek dostatečně vynahrazuje HBO GO

U mě osobně letní absenci filmových novinek vynahrazuje HBO GO, které přináší spousty novinek a v červenci navíc i všechny filmy z kolekce Star Wars. Už od 17. července „přiskakuje“ každý pátek na HBO GO další film s tematikou Star Wars. S HBO GO si tak můžete zopakovat historii a ponořit se do největší filmové ságy v dějinách kinematografie!

Perry Mason

Ale nezůstalo jen u historie, vedle spousty nových filmů, jež najdete na HBO GO, se můžete oddat i zbrusu novým seriálům, které opravdu stojí za zhlédnutí, jako například Perry Mason, Můžu tě zničit, Černé pondělí, Stopaři, Bludné kruhy, Rodiče, Betty, Mrs. America, Stargirl, Love Live nebo dokumentární seriál Zmizím ve tmě a spousty dalších.

Krásné prožití filmového léta vám všem…

Mikolášek Ivo – šéfredaktor HMG

You may also like...