Valentýnská aplikace #RANDEVKINE

Svátek všech zamilovaných klepe na dveře a vy stále nevíte, kde tento výjimečný večer strávit? Ani nevíte s kým? Cinema City má pro vás připravené řešení. Sežene vám drahou polovičku a nabídne exkluzivní all inclusive večer v kině.

VIP zóna v Cinema City Chodov nabízí v pátek 14. února speciální menu pro zamilované, které potvrdí rčení, že láska prochází žaludkem. Čeká vás nejprve neomezená konzumace teplého a studeného bufetu, včetně domácího burgeru s hranolkami a waflemi se zmrzlinou. Poté se odeberete do jednoho ze tří sálů s luxusními, polohovatelnými sedačkami. Těšit se můžete na klasickou světovou operu Aida, novou českou komedii Chlap na střídačku, bláznivou komiksovku s Harley Quinn s názvem Birds of Prey, film Judy v hlavní roli s Renée Zellweger, která za ztvárnění jedné z největších hollywoodských legend Judy Garland získala Zlatý glóbus a nově i Oscara za nejlepší ženský výkon. Dále pak hororový thriller Fantasy Island a exkluzivně vás čeká předpremiéra válečného filmu nominovaného na Oscara: 1917. Navíc každá žena obdrží od Cinema City růži zdarma.

Více na http://bit.ly/VIPValentyn.

Pokud vás trápí zásadní nedostatek v podobě chybějícího partnera, i v tomto případě vám může Cinema City pomoci. Připravili si kampaň #RANDEVKINE. Jedná se o Valentýnskou aplikaci, jejímž primárním úkolem je seznámit spolu dva osamělé filmové nadšence. Po vyplnění krátkého formuláře a zodpovězení deseti otázek vám budou nabídnuti nejvhodnější kandidáti na rande v kině. Pokud se s potenciální drahou polovičkou opravdu domluvíte a na základě seznámení ve Valentýnské aplikaci nakonec do kina vyrazíte, získáte od Cinema City výraznou slevu na vstupenku nebo menu pro dva.

Pokud vás hledání protějšku netrápí, můžete si v této Valentýnské aplikaci otestovat, jak moc jste filmově sehraní. Ve verzi hry pro páry zodpovíte deset otázek a na vašem partnerovi bude, aby správně odhadnul co nejvíce vašich odpovědí. Podle výsledku získáte různě odstupňovanou slevu na menu pro dva.

Valentýnská aplikace od Cinema City #RANDEVKINE běží až do 23. února na www.randevkine.cz.

You may also like...