Slavnostní premiéra Star Wars: Vzestup Skywalkera se uskutečnila v kině Cinema City – IMAX

V úterý 18. prosince se v kině IMAX uskutečnila premiéra dlouho očekávaného snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera, která do kina přilákala spoustu celebrit. Dorazili například Agáta Prachařová, Jan Hřebejk, Karel Voříšek nebo Olga Lounová. Úsměvy na všechny strany rozdávala i Eva Burešová po boku nového přítele, tanečníka Matyáše.

Lucasfilm a J.J. Abrams nás jako každý rok tradičně před Vánocemi obdarovali dalším dílem Star Wars, kde se opět můžeme setkat se známými tvářemi z předchozích dílů, jako je Kylo Ren v podání Adama Drivera, Daisy Ridley jako Rey nebo Mark Hamill, který neztvárňuje nikoho jiného než legendárního Luka Skywalkera. Díky novým technologiím můžeme naposledy v roli princezny Leiy vidět Carrie Fisher, která v roce 2016 náhle zemřela.

Své oblíbené hrdiny si na velkém plátně IMAX nenechali ujít ani Jan Kopečný, Pavel Calta, Eva Decastelo nebo Jakub Kohák, který dorazil se synem.

„No pěkné zakončení ságy! Konec tedy dost americký a všeobíjímací, ale skvělý momenty tam byly. A technicky dokonalý,” zhodnotil Kohák. Decastelo odcházela domu z kina naprosto nadšená a mladá herečka Štěpánka Fingerhutová, která podle svých slov dorazila na promítání spíše jako doprovod, se přes jeden večer stala fanouškem:

„Viděla jsem první filmy, ale vlastně jsem nebyla nikdy obrovskej fanda, i když mám Hvězdné války ráda. Ale včera mě to vzalo mnohem víc než jsem čekala! Efekty, záběry a hudba v tom filmu jsou jak z jinýho vesmíru. Celá ta fanouškovská základna kolem je obdivuhodná. Když po skončení filmu svítilo v hledišti několik světelných mečů, bylo to mrazivý.”

Takže i vy, ještě než se usadíte k vánočním pohádkám, vyražte na poslední díl světově proslulé ságy, stojí to za to! Star Wars: Vzestup Skywalkera můžete zhlédnout v multiplexech Cinema City od 19. prosince, a to ve formátech 2D, 3D, IMAX, 4DX i ve VIP Chodov.

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.

You may also like...