Zažijte koncert chlapecké skupiny BTS živě z pohodlné kino sedačky a s popcornem v ruce

Připojte se k BTS a jejich obrovské fanouškovské základně BTS ARMY a staňte se tak součástí koncertu, který bude živě vysílán přímo ze Soulu do kin po celém světě. V České republice bude koncert k vidění exkluzivně v multiplexech Cinema City.

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE je nejnovější celosvětová tour výjimečných popových ikon 21. století – BTS. Můžete se těšit na neskutečné výkony a písně, které jsou průřezem celé jejich dosavadní kariéry. Předchozí koncerty v Los Angeles, které byly čtyřikrát vyprodané a navštívilo je přes 813 000 diváků, se staly jedněmi z nejúspěšnějších koncertů roku 2021.

BTS (Bangtan Sonyeondan, též zvaní jako Bangtan Boys) je sedmičlenný boy band z Jižní Koreje, který si velmi rychle získal fanoušky a především fanynky po celém světě. O tom se můžeme přesvědčit například prostřednictvím jejich sociálních sítí, kde počet sledujících, sčítá něco málo přes 60 milionů. Jejich doménou na hudební scéně je tzv. K-pop, což je zkratka pro „Korean pop“ nebo-li korejský pop. Pokud jste skalními fanoušky této korejské skupiny a nebo se jimi teprve chcete stát, nezmeškejte BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING a své oblíbence RM, Jina, SUGA, j-hope, Jimina, V a Jung Kooka na velkém plátně vašeho kina. Přímý přenos koncertu proběhne v sobotu 12. března v Cinema City Chodov, Nový Smíchov, Slovanský dům, Brno Velký Špalíček a Ostrava. Koncert bude vysílán v časech 9:45 a 13:45.

Vstupenky jsou v předprodeji od 22. února.

Více informací na webových stránkách Cinema City:

www.cinemacity.cz/films/bts-permission-to-dance-on-stage-seoul-live-viewing/4971o2r

You may also like...