V Cinema City IMAX Flora se konala slavnostní premiéra akčního snímku Free Guy v hlavní roli s Ryanem Reynoldsem

V Cinema City IMAX Flora se konala slavnostní premiéra akčního snímku Free Guy v hlavní roli s Ryanem Reynoldsem, kterou si již tradičně nenechala ujít spousta známých českých tváří a celebrit. Na premiéře se objevil čerstvý šedesátník Martin Maxa, krásná potetovaná raperka Sharlota a také Antonín Duchoslav, který dorazil na premiéru sám, bez doprovodu.

Před foto stěnou se objevilo mnoho dalších tváří, jako modelka a herečka Karolína Krézlová bok po boku se vždy usměvavou Denisou Pfauserovou, která se před několika měsíci šťastně vdala. S dokonalým tělem se ukázala finalistka Miss Face a také reprezentantka v Bikini fitness Natálie Myslíková. Na premiéře nechyběla ani oblíbená herečka ze seriálu Ulice, kterou všichni znají jako přísnou policajtku Karlu, Markéta Stehlíková. „Nejsem fanoušek videoher, ale film jsem si moc užila! Je neskutečně zábavný, je tam skvělá hudba a Ryan Reynolds je prostě k sežrání,“ svěřila se Markéta hned po premiéře.

Free Guy v režii Shawna Levyho (Ocelová pěst, trilogie Noc v muzeu) je nabitá akční pecka plná vtipných referencí na současnou popkulturu. Na své si přijdou nejen hráči videoher, ale skutečně všichni, kteří se chtějí dobře pobavit a zažít pořádnou a nefalšovanou filmovou jízdu. Celým snímkem provází diváky milovaný Ryan Reynolds, který je všem znám především pro svůj přirozený a spontánní komediální talent, což ve snímku Free Guy opět potvrdil. Snímek zaujme všechny věkové kategorie, ať už se ve světe videoher pohybují nebo ho znají jen z doslechu.

Film Free Guyzhlédnete v multiplexech Cinema City od 12. srpna, a to i ve speciálních formátech IMAX, 4DX a VIP Chodov.

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.

You may also like...