Nové epizody Ben 10 na Cartoon Network

Celosvětovou superstar Bena Tennysona uvede v nových dílech Cartoon Network

V průběhu letošního roku se postupně představí tři speciální epizody seriálu Ben 10. V nových čtyřicetiminutových dílech Ben 10,010, Ben Gen 10, Alien X-Tinction se Ben Tennyson a jeho rodina opět pokusí zachránit svět.

Epizoda Ben 10,010 se odehrává v daleké budoucnosti, v níž je prezidentkou dospělá Gwen Tennysonová a svět ovládají mimozemšťané. Ben, který ztratil některé ze svých schopností, je povolán z důchodu, aby vyškolil své desetileté já pro boj s mimozemšťany. Dokáží spolu zachránit budoucnost?

V díle Ben Gen 10 se Ben setká s mladým Generátorem Rexem a společně řeší celou řadu nedorozumění. Když temný čaroděj Hex použije poškozené hodinky Omnitrix k infikování lidí mimozemskou DNA, musí ho Ben porazit, aby zachránil svět.

Během epizody Alien X-Tinction Ben zjistí, že Tennysonové byli napadeni darebným Alienem X, který cestuje dimenzemi. S pomocí verze Maxe z paralelního vesmíru spojí Ben a Gwen síly k vytvoření mimozemské armády k boji s Alienem X.

Premiéra speciální epizody Ben 10,010 je 27.2. 2021 v 10:25 na Cartoon Network. Další budou následovat v průběhu roku 2021.

You may also like...