V kině IMAX v Cinema City Flora se konala slavnostní premiéra dlouho očekávaného snímku Tenet od Christophera Nolana

Po delší době se v IMAX v Cinema City Flora konala slavnostní premiéra dlouho očekávaného snímku Tenet od Christophera Nolana, kterou si nenechala ujít spousta známých českých celebrit a influencerů. Na premiéře se objevila Vlastina Svátková, Václav Neužil, Jakub Kohák, Veronika Hejlíková a dorazila i Emma Smetana ruku v ruce se svým manželem.

Mezi hosty byl i Karel Kovář alias Kovy, který se minulý rok objevil v taneční soutěži
a většina lidí jej zná ze světa internetu. S úsměvem na tváři a jako vždy překypující dobrou náladou se v kině ukázal i Jakub Kohák nebo náš nejlepší a aktuálně nejobsazovanější dabingový herec Michal Holán. Mezi hosty nechyběl mladý herec Václav Šanda, kterého diváci znají například jako Štěpána z pohádky Zdeňka Trošky Čertova nevěsta.

Jako filmový nadšenec, jsem se uvedení filmu Tenet už pár dní nemohl dočkat, a tak jsem byl moc rád, když mě Cinema City pozvalo na slavností premiéru, a ještě k tomu do sálu IMAX. Tenet je dokonalá vizuální podívaná, která není pouze letním blockbusterem, ale sci-fi u kterého musíte dost přemýšlet, a to mě baví, ” říká Vašek. Jako další na seznamu hostů byla Denisa Pfauserová se svým novopečeným snoubencem.

Na červeném koberci se po nedávných spekulacích objevila s úsměvem na tváři i Emma Smetana bok po boku se svým manželem Jordanem Hajem, kterého diváci již brzy spatří na televizních obrazovkách v pěvecké soutěži.

Tenet, v režii Christophera Nolana, je jedním z nejočekávanějších snímků tohoto roku. Na svém režijním kontě má Nolan světoznámé filmy jako Počátek, Interstellar nebo batmanovskou trilogii. Nový film nese opět velmi zřetelně Nolanův typický rukopis, který jeho skalní fanoušci milují. Pohybuje se v časových smyčkách
a snadno diváka zmate během několika málo minut.

Film Tenet zhlédnete v multiplexech Cinema City od 27. srpna, a to i ve speciálních formátech IMAX, 4DX a VIP Chodov.

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.

You may also like...