V kině IMAX se v úterý 4. února konala slavnostní premiéra filmu Birds of Prey

V IMAX v Cinema City Flora se uskutečnila premiéra filmu Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), kterou si již tradičně nenechala ujít spousta známých tváří. Na premiéru dorazil herec Antonín Duchoslav, Mariana Prachařová nebo moderní pětibojař a olympijský vítěz David Svoboda. Ruku v ruce dorazila Bára Mottlová se svým přítelem Pepou Kůrkou, který se aktuálně snaží po svém vítězství v soutěži krásy zabodovat také v televizní show amatérských kuchařů.

Mezi hosty se na premiéře mimo jiné objevila také herečka Radka Pavlovčinová nebo vždy usměvavá Monika Leová, která po promítání filmu nadšeně prohlašovala: „Je to nejlepší DC!“ Zapálený byl také Jakub Kohák. „Film – skvělá kamera, střih, herci, barvy… hudba SUPER,“ stručně zhodnotil nový snímek. Bára Mottlová kladnými slovy také nešetřila: „Film jsem si moc užila. Je to dobrá show. Herečku Margot Robbie zbožňuju a tady se mohla pořádně vyřádit. Vůbec mi nevadí, že se ostříhala jako já. Linka o jejím vztahu s Jokerem mě překvapila a taky, že je to vlastně dost holčičí drámo,“ obvinila Bára Harley Quinn z okopírování jejího účesu.

Po divácky milovaném snímku Suicide Squad (Sebevražedný oddíl), ve kterém se Margot Robbie poprvé po boku Jareda Leto představila jako šílený a bezprostřední superpadouch, přináší studio DC Comics sólový snímek právě o Harley Quinn. Ačkoli svátek zamilovaných klepe na dveře, Harley Quinn řeší ve filmu opačný problém. Díky rozchodu s Jokerem, se z nového komiksového snímku stává spíše parádní dívčí a barevná podívaná. Kromě již zmíněné Margot Robbie se můžete těšit třeba na Ewana McGregora v roli extravagantního padoucha.

Šílené a barevné dobrodružství Harley Quinn si nenechte ujít ani vy! Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) můžete zhlédnout v multiplexech Cinema City od 6. února, a to ve formátech 2D, 3D, IMAX, 4DX i ve VIP Chodov.

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.

You may also like...