Šťastný nový rok začne s Jiřím Bartoškou nebo Jakubem Prachařem už 26. prosince

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje divákům zimní romantická komedie Šťastný nový rok. Do českých kin vstoupí 26. prosince, tedy přesně v době svého děje. Příběh filmu totiž začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok.

Komedie Šťastný nový rok se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení.

Vedle romantiky a zábavy přinese film do kin i výjimečné herecké obsazení. Na horách se sejde Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Jakub Prachař, Jiří Bartoška, Emília Vašáryová, Ján Koleník, Petr Vaněk, Tomáš Maštalír, Marek Majeský, Gabriela Marcinková nebo Anna Kadeřávková.

Film se natáčel přímo v Tatrách, které se staly jedním z důležitých a také disciplinovaných herců. „Měli jsme opravdu štěstí, když jsme potřebovali slunce, tak svítilo slunce, když se nám hodil sníh, tak sněžilo. Celé natáčení probíhalo podle plánu a to je při filmování na horách vzácnost,“ popisuje producentka Adriana Kronerová.

Lyže, sáně a ztřeštěné situace obstarává mladší herecké obsazení, svou roli má ve filmu i živý medvěd. Emília Vašáryová a Jiří Bartoška vnášejí do filmu nadhled a noblesu. „Kdepak lyže! Já a Emília ve filmu jenom chodíme,“ sliboval s úsměvem Jiří Bartoška během představení filmu v létě v Karlových Varech.

Šťastný nový rok – první záběry

You may also like...