Zimní romantická komedie Ženská na vrcholu představuje trailer

Zimní komedie Ženská na vrcholu, která bude mít v kinech premiéru 7. listopadu, představuje trailer. V hlavních rolích diváci uvidí Annu Polívkovou, Martina Dejdara a Marka Němce.

Na zasněžené vysokohorské chatě se odehrává film režisérky Lenky Kny, natočený podle námětu scenáristky Hany Cielové.Příběh představí Annu Polívkovou jako úspěšnou majitelku biokavárny, nadšenou zastánkyni zdravého životního stylu, ale také pečlivou svobodnou matku Helenu. Na slovenských horách, kam se vypraví se svým synkem „Kulíškem“ na vánoční svátky, potkává dva diametrálně odlišné bratry, a stane se tak součástí jiskřivě humorného milostného trojúhelníku. „Neměla jsem problém se s Helenou ztotožnit, protože jsem v zásadě taková městská holka,“ svěřila se herečka.

Bratry ve filmu představují Martin Dejdar jako starší Richard a Marek Němec jako živelný mladší Mišo. Richard se jako uzavřený horal a instruktor adrenalinových sportů stará sám o malou dcerku Zuzu, kdežto Mišo, záchranář horské služby, je milovníkem nejen života, ale i žen a zábavy. Tahle nesourodá trojice se sejde na odlehlé, sněhem zapadané vysokohorské chatě Samota, takže o legraci ani romantiku není nouze.

V nové české zimní komedii Ženská na vrcholu, která je plná humoru, lásky a krásných zasněžených exteriérů, uvidí diváci i Janu Krausovou, Marka Adamczyka, Danicu Jurčovou, Romana Pomajba a talentované dětské herce – Antonína Holoubka a Emmu Voksovou.

Hudba k filmu je dílem renomovaného muzikanta Michala Pavlíčka, písně nazpívali Kamil Střihavka, Bára Basiková, Matěj Ruppert a Martin Dejdar.

Název filmu: Ženská na vrcholu

Premiéra: 7. 11. 2019

Produkce: Česká republika/ Slovensko, 2019

Žánr: romantická komedie

Stopáž: 105 minut

Režie: Lenka Kny

Námět: Hana Cielová

Scénář: Hana Cielová, Lenka Kny

Kamera: Michael Baumbruck

Střih: Alois Fišárek

Hudba: Michal Pavlíček Výprava: Tomáš Bakočka

Kostýmní výtvarnice: Pavla Michálková

Hrají: Anna Polívková (Helena), Martin Dejdar (Richard), Marek Němec (Mišo), Jana Preissová (Janinka), Bolek Polívka (Josef), Jana Krausová (Ela), Marek Adamczyk (Bobeš), Danica Jurčová (paní Farářová), Roman Pomajbo (Farář), jako host Marek Taclík (Pán s psíkem), v dětských rolích Toník Holoubek (Mikuláš), Emma Voksová (Zuza)a členové tatranské Horské záchranné služby

www.zenskanavrcholu.cz

www.facebook.com/zenskanavrcholu/ 

You may also like...