Čeká vás neskutečný sci-fi nářez Borderlands

Cate Blanchett jako lovkyně lidí ve filmové adaptaci legendární hry Borderlands. Režisér Eli Roth vytvořil akční, bláznivé, hodně barevné a zábavné dobrodružství.

Borderlands

Lilith (Cate Blanchett), nechvalně proslulá lovkyně lidí s tajemnou minulostí, se jen nerada vrací domů na Pandoru, nejchaotičtější planetu v galaxii. Jejím úkolem je najít zmizelou dceru Atlase (Edgar Ramírez), nejmocnějšího zlosyna ve vesmíru. Lilith uzavře nečekané spojenectví s partou psanců – protřelým žoldákem na misi Rolandem (Kevin Hart), nezvladatelnou předčasně dospívající ničitelkou Tiny Tina (Haley Greenblatt), Tininým nabušeným ochráncem Kriegem (Florian Munteanu), podivínskou vědkyní Tannis (Jamie Lee Curtis), která už viděla všechno, a nesnesitelně přemoudřelým robotem Claptrapem (Jack Black). Společně musí tihle nečekaní hrdinové bojovat s mimozemským druhem a nebezpečnými bandity, aby odhalili jedno z nejtřaskavějších tajemství Pandory. Osud vesmíru by mohl být v jejich rukou – ale oni budou bojovat za něco víc: jeden za druhého.

Vítejte v BORDERLANDS, filmové adaptaci legendární herní série.

Borderlands

Borderlands

Premiéra: 8. 9. 2024

Režie: Eli Roth

Hrají: Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, Jack Black, Haley Greenblatt, Edgar Ramírez, Haley Bennett, Gina Gershon, Florian Munteanu a další

Zdroj foto a video: Bontonfilm

You may also like...