Slavnostní premiéra filmu Black Panther: Wakanda nechť žije v kině IMAX

Blockbustery opět začínají vládnout plátnům kin a lákají diváky na velkolepé filmové pecky. Není tak překvapením, že další z nich pochází z dílny Marvel. Ani po letech neutichá hlad a chuť po komiksových filmech všeho druhu. O tom svědčí i slavnostní premiéra filmu Black Panther: Wakanda nechť žije v kině IMAX, kde bylo úplně plno a českých celebrit více než požehnaně.

S manželem dorazila na premiéru krásná moderátorka Monika Leová, která se po porodu dcery ukazuje ve společnosti velmi zřídka. Bez váhání se však odvázala a vášnivě zapózovala po boku Black Panthera, jakoby dorazila přímo z Wakandy. Stejně tak se svým mužem přišla zhlédnout snímek i její kolegyně moderátorka Andrea Anthony. „Robinsonka“ Martina Helis, která patřila mezi nejoblíbenější účastnice Robinsonova ostrova, dorazila bok po boku také se svým sympatickým přítelem. S těhotenským bříškem a s úsměvem na tváři se na červeném koberci ukázala zpěvačka Genny Ciatti. Moderátor a novinář Jan Tuna sice dorazil bez partnerky herečky Nely Boudové, ale za to s pěkným zástupem potomků. Vojta a Betty, kteří se dali dohromady během reality show MasterChef Česko, jen září štěstím a na slavnostní premiéře tomu nebylo jinak. Herec Václav Šanda, kterého mohou nově diváci vídat na svých televizních obrazovkách v seriálu Dobré zprávy, naopak dorazil sám. Mezi dalšími hosty se ukázala například mladičká herečka Michaela Pecháčková, kuchařka Veronika Besky nebo muzikálový zpěvák a herec Petr Kutheil.

Black Panther: Wakanda nechť žije je pokračováním snímku Black Panther, který vstoupil do kin v roce 2018. Poté co zemřel král T’Chally (Chadwick Boseman), Wakanda a její obyvatelé opět čelí hrozbě, které se v čele s Královnou Ramondou (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dorou Milaje (Ivy Haralson) musí postavit. Film je věnovaný hereci Chadwicku Bosemanovi, který ztvárnil postavu Black Panthera ve filmech Captain America: Občanská válka, Black Panther, Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame a který zemřel v roce 2020 po dlouhém boji s nemocí. Samotný režisér obou Black Panther snímků Ryan Coogler řekl, že pracovat na tomto filmu bez Chadwicka Bosemana byla jedna z nejtěžších věcí, které kdy musel udělat.

Cinema City uvede film Black Panther: Wakanda nechť žije v klasickém formátu 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým jsou 4DX, IMAX a VIP Chodov.

Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Zdroj foto: Cinema City

You may also like...