Slavnostní premiéra filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce se konala v IMAXu

Téměř tří a půl hodinová stopáž neodradila VIP hosty od zhlédnutí nového snímku v režii Martina Scorseseho, který již někteří kritici označili za „masterpiece“. Zabijáci rozkvetlého měsíce, jak zní celý název, je právě jeden z těch filmů, který se zkrátka musí vidět na velkém plátně, a to nejlépe na tom největším plátně v Čechách.

To, že je nezapomenutelný zážitek vidět film Martina Scorseseho v IMAX ví i slovenský herec Michal Režný, který na premiéru dorazil až z Bratislavy. “Naprosto neuvěřitelný příběh, který se opravdu stal. Fenomenální herecké výkony, na které nezapomenete. Za mě horký kandidát na film roku,” řekl nadšeně po skončení filmu Michal, které ho diváci mohou znát z filmu Grand Prix od Jana Prušinovského, Zpráva, Jan Palach nebo také ze seriálů Matematika zločinu, Specialisté a další.

Se svou krásnou dcerou a především filmovou parťačkou dorazila vždy usměvavá Adéla Gondíková. V doprovodu svého italského přítele dorazila popálená influencerka Týnuš Třešničková, která už delší dobu své jizvy rozhodně neskrývá. Krásná, ač bez doprovodu, se na červeném koberci objevila modelka Veronika Hejlíková. Stejně tak sama dorazila mladá herečka Anna Kadeřávková.

Se svou krásnou ženou se po dlouhé době v kině ukázal také oblíbený moderátor Rey Koranteng. Přátelství až za hrob! O tom nás stále přesvědčují soutěžící z poslední řady reality show Survivor, kteří stále navštěvují akce společně. Na filmovou premiéru dorazili ve složení Adam Raiter, Žaneta Skružná a Matěj Quitt. Mladý herec Vojtěch Machuta dorazil na premiéru s přítelkyní, kterou však fotografům neukázal.

Na poslední chvíli doběhla do kina i koučka zdravého životního stylu krásná Hanka Kynychová. Mezi dalšími hosty byla také proslulá česká houslistka Markéta Muzikářová, herec Miroslav Hrabě, dabérka Stanislava Jachnická, herečka Monika Timková, Zuska Velichová ale i Nikola Gránská a další.

Zabijáci rozkvetlého měsíce jsou nejnovějším počinem režiséra Martina Scorseseho, který má na svém filmařském kontě úspěšné snímky jako Irčan, Vlk z Wall Street, Prokletý ostrov, Letec a mnoho dalších. Děj filmu se odehrává ve dvacátých letech dvacátého století v Oklahomě. Vypráví o indiánském kmeni Osedžů, kteří zbohatli díky nalezištím ropy na jejich půdě a všech strastech a lstech, které spolu s bohatstvím do života přicházejí.

Ponořte se do vyprávění, seznamte se s jeho hrdiny, poznejte svět, který se příliš neliší od toho, v jakém žijeme dnes. Tohle je trochu jiný film. Může vás dost obohatit,“ slibuje Scorsese. Film láká diváky do kin hvězdným obsazením: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser a další.

Cinema City uvádí film Zabijáci rozkvetlého měsíce v klasickém formátu 2D ale i ve speciálních formátech, které jsou IMAX a VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Zdroj foto: CINEMA CITY

You may also like...