Není čas zemřít, je čas vyhrát bondovský víkend v Rakousku

Oslavte s námi, že jsme se konečně dočkali premiéry 25. bondovky s názvem Není čas zemřít! Cinema City si totiž pro vás připravilo exkluzivní soutěž o speciální víkend, během kterého se vydáte po stopách nejslavnějšího špionážního příběhu všech dob. Zkuste své štěstí a zahrajte si o bondovský víkend pro dva v Rakousku, jehož součástí jsou i vstupenky do muzea v Söldenu které je věnované slavnému agentovi. Navíc získáte i vstupenky na slavnostní premiéru v IMAX.

V pořadí již dvacátý pátý film ze série Jamese Bonda s názvem Není čas zemřít, vtrhne do kin 30. září. V hlavní roli agenta 007 se opět představí Daniel Craig. Podle Craigových slov se jedná o jeho poslední bondovský film. Padoucha ztvární diváky oblíbený Rami Malek.Snímek bude plný akčních scén, nádherných žen, charismatických mužů, nejdražších aut, tentokrát v okouzlujícím Londýně – přesně jak je u Bonda zvykem. Ve snímku se vrátí staré známé tváře jako již zmíněný Daniel Graig, dále Ben Whishaw, Ralph Fiennes nebo Léa Seydoux, která bude teprve druhou herečkou, jenž si zopakuje roli Bondgirl. Poprvé od svého prvního oscarové vítězství se na plátnech kin objeví Rami Malek.

Pro všechny fanoušky, kteří se už nemůžou nového filmu Jamese Bonda dočkat, si Cinema City připravilo skvělou soutěž. Každý, kdo si koupí jakoukoliv vstupenku na tento film v předprodeji do 23. září, se může registrovat na stránce bond25.cinemacity.cz a automaticky se tak zapojí do soutěže o bondovský víkend pro 2 osoby v Rakousku. Výhra obsahuje zapůjčení vozu Land Rover Defender na víkend, 2 vstupenky do muzea 007 Elements v rakouském Söldenu, ubytování pro 2 osoby v hotelu v Söldenu a 2 vstupenky na slavnostní IMAX premiéru v Cinema City Flora.

Předprodej vstupenek byl již zahájen, pokud se tedy chcete podívat do bondovského muzea, a navíc si užít parádní víkend ve dvou v Rakousku, není nic snazšího než zkusit své štěstí.

Link na předprodej: www.cinemacity.cz/films/neni-cas-zemrit/3818s2r

You may also like...