TV Hisense: Tvůj domov, tvůj stadion

Nejvýznamnější fotbalová událost roku je už v plném běhu. Ještě je ale čas si užít zážitek jako v kotli se špičkovou laserovou TV Hisense. Všechny hvězdné okamžiky i dramata uvidíte zblízka reálnými barvami, vysokým kontrastemživým a plynulým pohybem obrazu. Díky dokonalým technologiím se tak pohovka v obýváku s tou správnou televizí snadno promění ve VIP box, koberec v hrací plochu a chladničky Hisense s dávkovačem ledu ve dvířkách bez problémů zastoupí oblíbený bar. A vy sami se ocitnete přímo na stadionu uprostřed fotbalových dramat.

Milujete fotbal, ale lístek na Mistrovství Evropy jste nesehnali? Nevadí, i z pohodlí svého domova můžete s přáteli zblízka a naplno prožít všechny nadějné situace, zvraty i góly. Stačí se pohodlně usadit k nové velké televizi s projekční technologií budoucnosti a skvělým zvukem, otevřít lahve s dobře nachlazeným pěnivým mokem – a podívaná může začít!

Pokud chcete to nejlepší, zvolte laserovou TV Hisense. Nejenže nabídne špičkový obraz i zvuk, ale můžete se posadit opravdu blízko – mnohem blíž, než ke klasickému LCD televizoru. A stará známá pravda je, že když jsme u obrazovky blíž, můžeme si mnohem lépe všechny akce vychutnat. Vybrat si můžete například laserovou TV Hisense 100 L5F s obřím 100palcovým zobrazovacím panelem, nebo naprostou novinku Hisense HE88L5V, což je první sonická laserová TV na světě se zvukem vycházejícím přímo z 88palcové obrazovky.

Nová laserová TV Hisense 100 L5F s úhlopříčkou přes dva a půl metru (100 palců) využívá futuristickou projekční technologii s unikátním laserovým svícením i řadu pokročilých řešení. Nabízí nejen dokonalý obraz ve vysokém 4K Ultra HD rozlišení s realistickým vykreslením pestré palety barev, ale i prostorové ozvučení Dolby Atmos, takže snadno zapomenete, že nejste na stadionu nebo v kině. Dokonalé iluzi podlehnete i tehdy, když budete díky chytrým funkcím a rychlému operačnímu systému VIDAA U4 sledovat streamované sportovní přenosy nebo třeba hrát streamované konkurenční hry – pohyb bude tak rychlý a plynulý, jako byste byli přímo uprostřed akce. V porovnání s podobně velkými televizory s LCD obrazovou technologií je šetrnější ke zraku, úspornější a navíc je podstatně lehčí, a proto je i instalace snadná.

Naprostá novinka, sonický laserový televizor Hisense HE88L5V je zárukou intenzivních zážitků při sledování filmů, sportovních přenosů, automobilových závodů nebo hraní her. Skvěle propojuje špičkový 4K obraz se solidním zvukem, který vychází přímo z velkorysého zobrazovacího panelu s uhlopříčkou 88“ (223,5cm) se speciální strukturou podobnou včelí plástvi. Novinka přichází na český trh právě teď.

Bar, který nikdy nezavírá, představuje kvalitní chladnička Hisense s extra velkým objemem a s dávkovačem ledu, tříště či studené vody přímo ve dvířkách. Ať už si vyberete čtyřdveřové provedení typu „amerika“, nebo vsadíte na provedení „French Door“ s mrazicími šuplíky místo spodních dvířek, své potraviny i nápoje si dokonale vychutnáte. Technologie Multi Air Flow se postará o rovnoměrnou distribuci chladného vzduchu pro zachování svěžesti potravin, beznámrazová technologie NoFrost vás navždy zbaví odmrazování. Praktická je i funkce rychlého zchlazení nápojů i potravin SuperCool. Vše, co potřebujete, snadno najdete i v noci díky účinnému a přitom úspornému LED osvětlení.

Technologický gigant Hisense je oficiálním sponzorem nadcházejícího ME ve fotbale EURO 2020. K této příležitosti připravil novou kampaň „Tvůj domov tvůj stadion“, která propojuje domov – místo, kde se cítíme dobře, se stadionem jako místem naplno prožívaných sportovních emocí. Navíc běží i jedinečná soutěž o lístky na EURO, spotřebiče Hisense, unikátní dresy, originální míče a další hodnotné ceny. K tomu, abyste se do soutěže akreditovali, však musíte projít neotřelým náborem u nesmlouvavého trenéra.

Zapojit se můžete na stránkách stadiondoma.cz.

www.hisense.cz, global.hisense.com

You may also like...