Do kin přichází romantická komedie Nikdy neříkej nikdy

Tereza Kostková, Tomáš Maštalír nebo Lenka Krobotová ve filmu, který je důkazem toho, že všechno špatné může být i pro něco dobré…

Těšit se na ni můžete už od 3. srpna.

Tereza Kostková zde hraje cvičitelku jógy, které nevyšlo manželství a chce se věnovat hlavně své práci a dětem v pubertě. Se štěstím v lásce už nepočítá a nemá na něj ani čas. Ale nikdy nevíte, co se stane dál, Nikdy neříkej nikdy . . .

Snímek natočili ho producenti úspěšných diváckých hitů Všechno nebo nic a Příliš osobní známost.

Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí častým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe před soudem nejprve lehce vrazí autem a díky tomu a díky pár náhodám na sebe začnou narážet i dále v životě. Zdá se, že jejich sympatie se začínají prohlubovat.

Do jejich vztahu však vstupují nejen jejich děti (2+2), ale o slovo se přihlásí i oba exmanželé. Začíná tak bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro naše hlavní hrdiny, ale i pro jejich blízké… protože VŠECHNO SE MŮŽE STÁT.

Rozvedenej chlap začne chodit na jógu plnou ženských, není ti to podezřelý?,“ krotí ale Nadinu představu romantiky s Petrem její kamarádka v podání Pavly Tomicové.

Role cvičitelky jógy znamenala pro Terezu Kostkovou důkladnou přípravu.

Musela jsem hodně trénovat, ráno dříve vstávat a cvičit. Když jsem třeba přijela na Slovensko a měli jsme točit hned ráno, ještě v noci jsem si opakovala prvky sestav, které jsem pak měla dělat,“ popisuje představitelka hlavní role.

Film Nikdy neříkej nikdy vznikal téměř dva roky, štáb natáčel i v africké Keni.

Natáčení v Africe bylo intenzívní dobrodružství. Bylo úžasné vidět práci lékařů přímo ve škole, kde jsme točili s místními dětmi. Vidět jejich nadšení a život bylo vzrušující,“ vzpomíná Lenka Krobotová na svou roli lékařky.

Ústřední píseň k filmu složil známý hudebník Paľo Habera, jmenuje se Všechno se může stát, zazní v závěrečných titulcích a pro Haberu je to nová skladba po několika letech.

Nikdy neříkej nikdy

Premiéra: 3. srpna 2023

Scénář a režie: Braňo Mišík

Hrají: Tereza Kostková, Tomáš Maštalír, Lenka Krobotová, Marek Majeský, Hana Holišová, Ondřej Sokol, Pavla Tomicová, Erika Stárková, Petr Vondráček, Jana Kovalčiková, Lucie Siposová, Štefan Martinovič, Juraj Šoko Tabaček, Branislav Bystriansky, Daniel Fischer

Zdroj foto a video: Bontonfilm

You may also like...