První záběry filmu Nikdy neříkej nikdy vstoupí do kin 3. srpna 2023

Tereza Kostková, Tomáš Maštalír nebo Lenka Krobotová se letos v létě představí v novém filmu Nikdy neříkej nikdy. Tereza Kostková zde hraje cvičitelku jógy, které nevyšlo manželství a chce se věnovat hlavně své práci a dětem v pubertě. Se štěstím v lásce už nepočítá a nemá na něj ani čas. Ale nikdy nevíte, co se stane dál, Nikdy neříkej nikdy . . .

Snímek představuje první záběry v oficiální upoutávce. Natočili ho producenti úspěšných diváckých hitů Všechno nebo nic a Příliš osobní známost, režisérem je Braňo Mišík. V dalších rolích se představí Marek Majeský, Pavla Tomicová, Ondřej Sokol, Hana Holišová, Erika Stárková a dosud neobjevené talenty pro dětské role.

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké… protože VŠECHNO SE MŮŽE STÁT.

Rozvedenej chlap začne chodit na jógu plnou ženských, není ti to podezřelý?,“ krotí ale Nadinu představu romantiky s Petrem její kamarádka v podání Pavly Tomicové.

Role cvičitelky jógy znamenala pro Terezu Kostkovou důkladný trénink. „Připravit se na roli a věnovat se józe s takovou intenzitou, bylo celkem náročné. Musela jsem hodně trénovat, ráno dříve vstávat a cvičit. Když jsem třeba přijela na Slovensko a měli jsme točit hned ráno, ještě v noci jsem si opakovala prvky sestav, které jsem pak měla dělat. Všechno totiž muselo vypadat přirozeně, jako by jóga byla můj denní chléb. Ale bavilo mě to, během natáčení to můj denní chléb opravdu byl,“ popisuje představitelka hlavní role.

Film Nikdy neříkej nikdy vznikal téměř dva roky, štáb natáčel i v africké Keni a poslední klapka padla letos v zimě. „Kvůli posledním obrazům jsme čekali na zimu a na sníh. Když jsem se nakonec měla vrátit na „místo činu“, které mám i s jeho lidmi ráda, cítila jsem až pověstné motýly v břiše,“ vzpomíná na závěr natáčení Tereza Kostková. „Bylo to docela výstižné, protože i naše filmové postavy se vracely tam, kde jim už jednou bylo spolu dobře. V tu chvíli jsem se cítila úplně stejně, jako moje postava,“ dodává představitelka hlavní role.

Dlouhé čekání na zimu a sníh nám nakonec přineslo luxus, jaký u nás běžně filmy nemají,“ dodává zkušená a úspěšná producentka Olga Nú?ezová ze společnosti NUNEZ NFE. „Během té doby jsme totiž příběh rozvinuli a obohatili a dotočili jsme řadu dalších scén. Dokonce jsme se přesunuli i do Keni v Africe, o níž se původně pouze hovořilo.“

Natáčení v Africe bylo intenzívní dobrodružství. Bylo úžasné vidět práci lékařů přímo ve škole, kde jsme točili v místních podmínkách s místními dětmi. Vidět jejich nadšení a život zblízka bylo vzrušující,“ vzpomíná Lenka Krobotová na svou roli lékařky.

Producentem je NUNEZ NFE, distributorem Bontonfilm.

V kinech od 3. srpna 2023

Nikdy neříkej nikdy

PREMIÉRA: 3.SRPNA 2023

REŽIE: BRAŇO MIŠÍK

PRODUCENTI: OĽGA NÚ?EZOVÁ, PETER NÚ?EZ

SCÉNÁŘ: BRAŇO MIŠÍK

KAMERA: JURAJ CHLPÍK

HUDBA: MATÚŠ ŠIROKÝ

HRAJÍ: TEREZA KOSTKOVÁ, TOMÁŠ MAŠTALÍR, LENKA KROBOTOVÁ, MAREK MAJESKÝ, HANA HOLIŠOVÁ, ONDŘEJ SOKOL, PETR VONDRÁČEK, PAVLA TOMICOVÁ, JANA KOVALČIKOVÁ, ŠTEFAN MARTINOVIČ, ERIKA STÁRKOVÁ, LUCIA SIPOSIVA, ZUZANA KONÓCZ, JURAJ ŠOKO TABAČEK, BRANISLAV BYSTRIANSKY, JURAJ HRČKA, DANIEL FISCHER, MATEJ LANDL, MAREK GEIŠBERG, DOMINIKA MIRGOVÁ, VIKTÓRIA JASLOVSKÁ, VLADIMÍR ĎATELINKA, SIMONA HIRKOVÁ, MINA MATUŠICOVÁ

Zdroj foto a video: Bontonfilm

You may also like...