Nový díl fenoménu After uvede do kin maraton všech dílů

Láska na hraně. Nová kapitola fenoménu AFTER míří do kin.

Doprovodí ho mnohahodinový maraton všech dílů.

Romantická filmová série After natočená podle stejnojmenných knih Anny Todd se stala globálním fenoménem s miliony fanoušků a do kin právě míří jeho nová kapitola, čtvrtý díl s názvem After: Pouto. Jen v Česku vidělo předešlé díly vždy kolem 100 tisíc diváků, přestože byly do kin uveden v době restrikcí či uzavíraných kinosálů. „Když jsme začínali, pár lidí si všimlo, že se něco děje a že natáčíme. Na konci dne už byly před studiem stovky fanoušků. Bylo to úžasné,“ vzpomínáHero Fiennes Tiffin na první natáčecí den čtvrtého dílu.

První díl šel do kin s pověstí „Padesáti odstínů pro teenagery“, příběh se postupně více a více soustředí na vášnivý ale divoký a komplikovaný vztah hlavních hrdinů Hardina a Tessy. „Chtěla jsem udržet směr, kterým se ubírají knihy, a nový díl jde více do hloubky vztahu a je vážnější,“ říká režisérka Castille Landon.

Ve středu 24. srpna uvede nový díl do kin fanouškovský maraton všech čtyř dílů, který na jednom místě zopakuje příběh Hardina a Tessy od prvních polibků a prvního sexu, přes tělesnou vášeň a propadnutí osudové lásce, až po první pochyby a otázku, zda životní láska stojí za bolest a problémy, které ji doprovází. Mnohahodinová filmová nálož romantiky se odehraje ve vybraných kinech Cinema City. 

Souběžně s první projekcí v Česku proběhnou premiéry v řadě zemí, velký nával fanoušků se očekává v Madridu, kde by film měli uvést samotní tvůrci. 

VE VŠECH KINECH OD 25. SRPNA 

Zdroj foto a video: Bonton Film

You may also like...