Vyrazte ve čtvrtek do letního UPC MAX kina na film Tátova volha

První polovina letního UPC MAX kina je úspěšně za námi, ale filmový maraton na střeše Centra Černý Most pokračuje dál. Již tento čtvrtek, 25. července, promítáme hvězdně obsazený film Jiřího Vejdělka Tátova volha. Areál letního kina bude otevřen od 20.30, samotné promítání bude zahájeno se setměním. Čtvrtý ročník UPC MAX kina nabízí i letos každý čtvrtek skvělou českou filmovou tvorbu minulého roku divákům zcela zdarma.

Kostýmní výtvarnice Eva (Eliška Balzerová) nečekaně ovdověla. Ludvík se jí ani nestačil svěřit s tím, že kromě jejich dcery Terezy (Tatiana Vilhelmová) má ještě stejně starého nemanželského syna. To alespoň naznačuje pečlivě ukrytá a náhodně objevená dětská kresba. Eva je rozhodnutá nečekané odhalení velkoryse ignorovat, ale Tereza, které se vlastní život sype pod rukama, se k přízraku nevlastního bratra upne. Společně s matkou se vydávají Ludvíkovým veteránem volha GAZ 21 po stopách jeho bývalých milenek (Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová) a přátel (Boleslav Polívka, Emília Vášáryová), aby o tajemství zjistily víc…

Každý návštěvník obdrží u vstupu do letního UPC MAX kina drink Black Fox od STOCK Plzeň-Božkov. Raiffeisen stavební spořitelna zase nabídne chutný popcorn nebo kávu. Dále je pro diváky připravena ochutnávka bonbonů Haribo a chipsů Lays. Na místě bude probíhat registrace do věrnostního programu Centra Černý Most, které poskytuje mnoho výhod i zábavy. Ve VIP zóně se pak na každém promítání návštěvníci mohou těšit na B-smart od KFC a čerstvé domácí limonády Rancheros.

Do konce srpna probíhá také hlasování o divácky nejoblíbenější film roku 2018, který následně získá MAX Cenu 2018 z dílny Aleš Zvěřina & studio AZ-Design. Diváci tak mohou každý den hlasovat pro jeden nejoblíbenější film z desítky promítaných v UPC MAX kině.

Kompletní program UPC MAX kina 2019:

Prostory UPC MAX kina budou pro veřejnost otevřeny vždy ve 20.30. Partnery akce jsou UPC Česká republika, Radio Kiss, multikino CineStar Černý Most, Centrum Černý Most a Česká filmová a televizní akademie.

Změna programu vyhrazena. Více informací naleznete na www.upcmaxkino.cz.

Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.

You may also like...