CARTOON NETWORK | Tipy na listopad 2023

V listopadu se na Cartoon Network můžete těšit na novou řadu oblíbeného seriálu Craig od potoka, ve které budou naši oblíbení nerozluční přátelé prozkoumávat další neobjevená zákoutí příměstské divočiny Creeku. Těšit se můžete také na nová dobrodružství hrdinů seriálu Ninjago: Dračí povstání v nových epizodách první řady.

Takže, i když venku přituhuje, s Cartoon Network budete mít o zábavu postaráno – doma, pohodlně a v teple!

CRAIG OD POTOKA

Pátá řada startuje v pondělí 6. listopadu

Craig a jeho dva nejlepší kamarádi Kelsey a JP vás budou bavit v nových dobrodružstvích z nezkrocené příměstské divočiny zvané Creek. Hlavní role v jejich životech sehrávají stromové pevnosti a cyklistické rampy, setkávání s novými dětmi z Creeku nebo prozkoumávání dosud neprobádaných zákoutí jejich teritoria za městem.

A jaké příběhy nás v nových dílech čekají? Craig a jeho přátelé se v této řadě vydají na nelehkou cestu za hledáním „Srdce lesa”. Samozřejmě to pro ně bude namáhavý úkol a na své výpravě se budou muset například vypořádat s tajemným padouchem, který jim jejich pátrání bude kazit. Také se budou muset utkat v závodě s Rudým pončem o to, kdo dříve získá poslední kousky mapy k Srdci lesa. Jak celá jejich výprava dopadne? Pomůže jim při jejich pátrání příběh bývalého krále Druhé strany potoka?

To vše a mnohem víc budete moci zažít s těmito přáteli, pokud budete sledovat nové díly Craiga od potoka!

Každý všední den v 15:20 hod.

CARTOON NETWORK | Tipy na listopad 2023

NINJAGO: DRAČÍ POVSTÁNÍ

Nové díly první řady od 20. listopadu

Mnoho legendárních říší se nečekaně sloučilo v jednu, ale jejich spojení je nestabilní. Nindža Mistr musí nyní vycvičit novou generaci hrdinů, aby pomohli najít elementární draky, kteří mohou zachránit planetu dříve, než síly zla použijí stejnou dračí energii ke zničení tohoto nového světa.

V nových dílech nás čeká mnoho akce, napětí a dobrodružství. Ninjové se po vítězství nad Impériem usadí v novém prostředí, kde se Lloyd snaží zvládnout povinnosti Nindži mentora a pána kláštera. Podaří se mu zastavit další MergeQuake, ale zemětřesení jsou stále častější. Nya je svým výzkumem dovede k chrámu a třem dračím jádrům, která by mohla zemětřesení nadobro zastavit. Mezitím ovšem Beatrix spřádá plány na pomstu – chce jádra ukrást, aby je mohla použít jako zbraň.

Ninžové jsou na své cestě za získáním dračích jader vystavováni nejrůznějším překážkám, například nehodě při výcviku, při které se zřítí jejich loď do moře a k opravě musí získat zpět plovoucí vesnici od oceánského gangu. Nye se též podaří omylem proklít sebe i Soru kouzlem Džindžagan, k jehož zrušení nemá poslední z Džinů nástroj a ani vůli pomoci. Jak to všechno dopane? Sledujte nové epizody a držte svým hrdinům palce.

Od pondělí do pátku v 13:35 hod.

CARTOON NETWORK | Tipy na listopad 2023

Kanál Cartoonito spustí v listopadu nové díly první řady seriálu Batwheels s hrdinskými supervozidly v honbě za padouchy města Gotham. Nové příběhy přinese také odvážná osmiletá dívka v seriálu Mezihvězdná Ella a pozve malé diváky k prožívání nezapomenutelných dobrodružsví v Mléčné dráze.

CARTOON NETWORK | Tipy na listopad 2023

BATWHEELS

Nové díly 1. řady od pondělí 20. listopadu 2023

Animovaný komediální seriál pro předškolní děti přináší nové napínavé příběhy. Nejhrdinštější a supresilná vozidla stvořená Batcomputerem tvoří s Batmanem, Batgirl a Robinem nerozlučný tým bojovníků za dobro. Batwheels, tedy Bibi (motorka Batgirl), Red (Redbird), Jett (Batwing) a Buff (Bat Truck), v čele s Bamem (Batmobilem) přivezou na naše obrazovky nové díly boje se zločinem v ulicích Gotham City.

A co nás v nových dílech čeká? Batwing například odmítne trénovat svůj nový podvodní režim a kvůli tomu není schopen zachránit Batmana z Tučňákovy pasti na potopené lodi. Ostatní členové Batwheels mu tedy pomohou s nácvikem podvodních schopností, aby mohl zachránit situaci. V jiném díle se Jestah zraní při připravě na extrémní sportovní soutěž s ostatními Zoomery, zvládne ale překonat strach z návštěvy mechanika, aby se mohla včas uzdravit a zúčastnit se soutěže? Jak si poradí Buff, když jedovatý břečťan vyřadí jeho věrný naviják z provozu? Bude nutná improvizace a hledání kreativních řešení za pochodu!

Nové napínavé příběhy vás vtáhnou do děje a určitě je na co se těšit!

Každý den v 16:30 hod.

CARTOON NETWORK | Tipy na listopad 2023

MEZIHVĚZDNÁ ELLA

Nové díly 1. řady od pondělí 6. listopadu

V roce 3021 se na vesmírné stanici kdesi mezi Marsem a Jupiterem v Mléčné dráze vydává osmiletá Ella Ryderová se svými přáteli na vzrušující objevitelská dobrodružství.

Ella je zvědavá a ctižádostivá dívka, která se nezastaví, dokud neobjeví vše, co vesmír nabízí. Je to rozená vůdkyně a se svými nejlepšími přáteli – Slippym (vesmírným domorodcem) a Madhu (vesmírnou mimozemšťankou), objevuje nové vzrušující světy.

Jaká vesmírná dobrodružství byste si určitě neměli nechat utéct? Když Ellin přítel Slippy potřebuje železo na opravu distančního rámečku, odtáhne ho Ella ke kovovému asteroidu, ze kterého má Glitch odříznout malý kousek. Ella ho při tom rozptýlí a on omylem asteroid rozřízne na dva velké kusy! Co s tím provedou? Jindy vyrazí Ella se svou partou kempovat. Když jsou téměž na tábořišti, Maggie je upozorní, že se k nim blíží obří sluneční erupce, a proto musí vypnout veškerou elektroniku, dokud bouře neustane. Zvládnou ji přečkat bez nehody?

CARTOON NETWORK | Tipy na listopad 2023

V nových dílech vás Ella vtáhne do svého života nejedním bláznivým příběhem. Tak neváhejte a vydejte se s ní za dobrodružstvím!

Každý den v 15:30 hod.

Zdroj foto: CARTOON NETWORK

You may also like...