Elli a parta příšeráků aneb i duchové potřebují rodinu

Na konci prázdnin vstoupí do českých kin rodinná animované dabovaná pohádka s názvem Elli a parta příšeráků. Duch jménem Elli by chtěla být součástí velké a šťastné rodiny a ne jen strašidelný duch žijící v osamoceném domě se svým strýčkem.

Chtěla by být normální. Jednoho dne se jí strýc ztratí, tak se ho vydá hledat.

Elli a parta příšeráků aneb i duchové potřebují rodinu

Po cestě potká partu příšer a najednou se všichni ocitnou v nebezpečí. Aby odvrátili velkou katastrofu musí držet při sobě a vysvobodit strýčka z věže. Elli a parta příšeráků jsou všechno, jenom ne normální. Jestli se podaří Elli a jejím novým kamarádům zachránit strýce a najít vytouženou velkou rodinu se můžete těšit v kinech do 22. srpna.

Elli žije ve starodávném sídle se svým strýcem, cítí se osaměle a nebaví ji strašit lidi. Což by se dalo pochopit, kdyby nebyla duch. Její jediný příbuzný, přísný a nevrlý strýc, se snaží udržet tradici a trvá na tom, že Elli nesmí opustit dům – ani přes zeď, ani dveřmi.

Jednoho dne však strýc záhadně zmizí a Elli se ho vydá hledat. Na své dobrodružné cestě potká partičku příšerek, která se ukrývá ve strašidelném zámku v lunaparku. I ti hledají místo, kam by mohly patřit.

V českém znění se můžete těšit na Janu Postlerovou, René Slováčkovou, Terezie Taberyová, Janu Zanáhlíkovou, Andreu Elsnerovou, Bohdana Tůmu, Jana Šťastného, Martina Zahálku, Pavla Šroma, Jana Škvora a další.

Premiéra22.8.2024
Originální názevELLI AND HER MONSTER TEA
Žánrrodinný, animovaný
RežieJesper M?ller Piet De Rycker
ScénářJesper M?ller, Piet de Rycker Paul Risacher
Rok výroby2024
Krajina původuNěmecko
Délka87 min
Jazyková verzečeský dabing
Filmová kopie2D DCP
Přístupnostpřístupný pro všechny
Elli a parta příšeráků aneb i duchové potřebují rodinu

Zdroj foto: FORUM FILM

You may also like...