Tlapková patrola je v kinech, už od 1. srpna

Nejoblíbenější seriál dnešních dětí už zamířil do kin

V Adventure Bay se schyluje k velké události. Neohrožená Tlapková patrola totiž zažije svoje nejnovější a speciální dobrodružství v kinech na velkém plátně. Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí úplně nové epizody, ve kterých bude mít své místo a důležitý úkol každý z členů skupiny a jeho zvláštní schopnosti. Tedy požárník Marshall, technik Rubble, policista Chase, mechanik Rocky, vodní záchranář Zuma i letecká záchranářka Skye.

Tlapková patrola má vždy správný směr a vždy najde řešení. Ať se stane cokoliv, Ryder a tlapkový tým nakonec zachrání situaci. Tentokráte si psí parta záchranářů bude muset poradit s nešťastnými tučňáky, kteří přistáli v lodi na nesprávném místě a potřebují se dostat do svého mrazivého domova. Pokusí se přijít na kloub tomu, co trápí krávu Bettinu, zachránit auto uvězněné na rozbitém mostě, vyřešit situaci s majákem a velkou nákladní lodí a taky zkusí uvést do pořádku zmatek, který ve městečku způsobila velká soutěž melounů. Úkolů je více než dost, takže tlapky vzhůru do akce!

Už žádný pláč a žádný vztek, Patrola má na vše lék.

Tlapková patrola je jedním z největších dětských hitů současnosti. A to nejen v televizi a na internetu. Prodejci hraček, triček nebo školních pomůcek hlásí, že největší úspěch mají právě věci s potiskem a motivem Tlapkové patroly. A pokud něco milují děti, mají to rádi i rodiče. Tlapkovou patrolu proto milují všichni.

Tlapkovááááá patrola . . . !

Tlapková patrola (Paw Patrol)

USA – 2018

Délka: 70 minut

Žánr: animovaný, rodinný

Premiéra1. srpna 2019

V českém znění


You may also like...